About

Po struci sam diplomirana ekonomistica, dakle od ekonomije živim, a strast su mi uz putovanja, knjige i posjet kazalištu.

Putujem kad god sam u mogućnosti. Proputovala sam 47 zemlje na 5 kontinenta – s prijateljima, strancima i sama. Iskustva sa svojih putovanja redovito i rado prenosim na predavanjima i tribinama diljem Hrvatske. Autorica sam zbirke putopisa Samo za taj osjećaj – putešestvije Europom, Azijom do Južne Amerike, objavljujem putopise i na stranici Putoholičara u rubrici Putešestvije by Ivona, a pišem i na vlastitom blogu Just for this feeling (op.a. na čijim stranicama ste sad:)).

Prosječno godišnjem pročitam stotinjak knjiga i posjetim oko dvadesetak kazališnih predstava. I otputujem na bar jednu novu lokaciju, a najsretnija sam kad je u planu posjeta novoj do tada ne posjećenoj zemlji.

3 comments

 1. Ksenija · August 4, 2019

  s obzirom na to koliko puno čitate, baš se veselim da je moja knjiga našla svoje mjesto na popisu za čitanje! Ksenija Kušec (Opća opasnost) 🙂

  Liked by 1 person

  • ŠiTia · August 5, 2019

   Poštovana i draga Ksenija, čitanje je moja strast i potreba. Vjerujem da čitam (samo) kvalitetno štivo, a Vaša Opća opasnost uzburkala je u meni hrpu emocija – od salvi smijeha (grohota na sav glas) što osobito cijenim (jer se obožavam smijati) do kako to kaže Jergović (za predstavu B. Jelčića Govori, glasnije!) “da me pogodila kao lopta medicinka, ravno u trbuh. I sad ne mogu da dišem, netko drugi diše umjesto mene.” Radujem se Vašoj nekoj novoj knjizi! I veliko hvala na javljanju!
   Lijep pozdrav,
   Ivona

   Like

   • Ksenija Kušec · August 5, 2019

    pa imate moje prijašnje knjige, Reci mi sve, Sobe, Nije moglo bolje…

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s